Αναζήτηση άρθρων, δελτίων Τύπου, κλπ
Κοινωνική δράση
Κομματική δραστηριότητα
Διήμερο επισκέψεων και συναντήσεων στην περιοχή της Παιονίας
16
6
·
2021
15
·
6
·
2021

Την Κυριακή 13 Ιουνίου, η Ειρήνη Αγαθοπούλου επισκέφθηκε τα χωριά Ομαλό, Πεντάλοφο και Πολύπετρο. Είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους κατοίκους για τα προβλήματα της περιοχής τους, τα οποία κυρίως συνδέονται με χρόνια προβλήματα, όπως ενδεικτικά η παραχώρηση χρήσης του καστανοδάσους και οι διανομές οικοπέδων του Ομαλού – Πενταλόφου, τα έργα αγροτικών υποδομών στο αγρόκτημα του Πολυπέτρου και η αλλαγή προσανατολισμού της αγροτικής πολιτικής με κέντρο τους αγρότες με μικρές καλλιέργειες. Κατά την διάρκεια των επισκέψεών της, η βουλεύτρια Κιλκίς συναντήθηκε και με την πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Πενταλόφου – Ομαλού, κ. Δήμητρα Τζιάλη και τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Πολυπέτρου, κ. Τραϊανό Κιτσούκη.

Οι συναντήσεις συνεχίστηκαν και τη Δευτέρα 14 Ιουνίου στην ευρύτερη περιοχή της Παιονίας, όπου η Ειρήνη Αγαθοπούλου είχε την ευκαιρία να περιηγηθεί στις εγκαταστάσεις μιας σύγχρονης μονάδας παραγωγής γευμάτων στο Πολύκαστρο και να συνομιλήσει με τον ιδιοκτήτη αυτής, κ. Πέτρο Ζάικο. Ακολούθησε συνάντηση με τον πρόεδρο, κ. Σταύρο Σταυρίδη και μέλη του ΔΣ του Κυνηγετικού Συλλόγου Αξιούπολης συζητώντας για το νέο νομοσχέδιο και για τα προβλήματα που προέκυψαν λόγω της πανδημίας όπως η πληρωμή των αδειών των μελών. Στην συνάντηση συμμετείχε και ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αξιούπολης, κ. Κύρος Καλαβάζης.

Τέλος, η βουλεύτρια συναντήθηκε με τα μέλη του ΔΣ του Πολιτιστικού Συλλόγου του Σκρα και έμεινε εντυπωσιασμένη με την δημιουργική οπτική του συλλόγου και την διάθεση για προσφορά και ανάπτυξη του τόπου τους και την αξιοποίηση της τουριστικής προβολής του Σκρα.  

Η Ειρήνη Αγαθοπούλου, μέσα από έναν ειλικρινή διάλογο σε όλες τις συναντήσεις της, κατάφερε να καταγράψει όλα όσα συζητήθηκαν ώστε το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα να αναδείξει τα τοπικά ζητήματα που συζητήθηκαν.