Αναζήτηση άρθρων, δελτίων Τύπου, κλπ
Κοινωνική δράση
Νεολαία
Δίπλα στους μαθητές και στις μαθήτριες των σχολείων του Κιλκίς κατά την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς
19
9
·
2022
13
·
9
·
2022

Την ευκαιρία να βρεθεί στο πλευρό των μαθητών και των μαθητριών και να τους ευχηθεί από κοντά για την νέα σχολική χρονιά είχε η βουλεύτρια Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Ειρήνη Αγαθοπούλου, συμμετέχοντας στους αγιασμούς του 3ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς και του 1ου Γενικού Λυκείου Κιλκίς.

Στους μικρούς μαθητές και μαθήτριες ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά, με υγεία, πολύ παιχνίδι και όμορφες στιγμές οι οποίες θα μείνουν χαραγμένες για πάντα στη μνήμη τους.

Απευθυνόμενη στα παιδιά του ΓΕΛ, τους είπε ότι καλούνται να λάβουν σημαντικές αποφάσεις αλλά αυτό δεν πρέπει να τους ανησυχεί, γιατί υπάρχει και ο χώρος και ο χρόνος για λάθη, καθώς το νεαρό της ηλικίας τους τους επιτρέπει να ακολουθήσουν τα όνειρα τους και τους στόχους τους. Ευχήθηκε ακόμη, μαθητές και καθηγητές, να μην στερηθούν και φέτος τη δια ζώσης εκπαίδευση και την κοινωνική συναναστροφή μεταξύ τους λόγω πανδημίας.

Τέλος, αναγνωρίζοντας τα πολλά προβλήματα που υπάρχουν, καθώς ο χειμώνας προμηνύεται δύσκολος έδωσε τις ευχές της στους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι ξεπερνάνε τις δυνάμεις τους κάθε χρονιά και στους γονείς οι οποίοι καλούνται να υποστηρίξουν την εκπαιδευτική κοινότητα. Τόνισε, επίσης, ότι η Πολιτεία θα πρέπει να είναι δίπλα τους επιλύοντας όσα προβλήματα ανακύψουν κατά τη διάρκεια της νέας σχολικής χρονιάς και το ίδιο θα κάνει και η ίδια, αναδεικνύοντας προβλήματα και επιζητώντας λύσεις όπου χρειάζεται.