Αναζήτηση άρθρων, δελτίων Τύπου, κλπ
Γραφείο Τύπου
Δελτία Τύπου
Ε. Αγαθοπούλου: Συνάντηση με Σιωνίδη και προσφορά στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Παιονίας
10
4
·
2020
10
·
4
·
2020

Τον Δήμαρχο Παιονίας, κ. Σιωνίδη, επισκέφθηκε η Ειρήνη Αγαθοπούλου ανταποκρινόμενη στην πρόσκλησή του για έμπρακτη στήριξη των δομών πρόνοιας του Δήμου Παιονίας, και συγκεκριμένα του Κοινωνικού Παντοπωλείου, με την παρουσία του Ειδικού Συμβούλου κ. Χρήστου Δραγανίδη. Η Βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ προσέφερε προϊόντα από τοπικούς παραγωγούς με σκοπό την ενίσχυση του Παντοπωλείου, αλλά και με την ταυτόχρονη στήριξη των ντόπιων παραγωγών, που τόσο το έχουν ανάγκη αυτές τις δύσκολες ώρες.

Με την ευκαιρία της επίσκεψής της, η Ε. Αγαθοπούλου ενημερώθηκε από τον Δήμαρχο για το σύνολο των δράσεων του Δήμου Παιονίας για την ενίσχυση των πιο ευάλωτων συμπολιτών μας.

Επίσης, υπήρξε ενημέρωση για την πορεία των εργασιών στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών στην Νέα Καβάλα και για τα μέτρα που έχουν παρθεί ή πρέπει να παρθούν για την προστασία των ίδιων αλλά και του τοπικού πληθυσμού. Ακόμη, η Βουλεύτρια ενημερώθηκε για τη λειτουργία του προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι και τόνισε ότι προέχει η άμεση αποπληρωμή των δεδουλευμένων των εργαζομένων, καθώς και τα μέσα προστασίας κατά την εργασία τους. Οι δράσεις αλληλεγγύης του Δήμου απασχόλησαν επίσης μέρος της κουβέντας των συμμετεχόντων.

Τέλος, η Βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε τη διαθεσιμότητά της για κάθε είδους συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση με γνώμονα το συμφέρον του κοινωνικού συνόλου και των εργαζομένων, ειδικά σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες, που απαιτούν συνεργασία και σύμπνοια.