Αναζήτηση άρθρων, δελτίων Τύπου, κλπ
Κοινωνική δράση
Κομματική δραστηριότητα
Εισηγήτρια στις ημερίδες του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τις έξι εθνικές προτεραιότητες σε Έδεσσα και Νέα Καλλικράτεια και σε φοιτητική εκδήλωση στην Ξάνθη για τις γυναικοκτονίες
22
12
·
2022
12
·
12
·
2022

Με στόχο την επικοινωνία του κυβερνητικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ διοργανώνονται ημερίδες σε ολόκληρη την χώρα, ώστε μέσω της αδιαμεσολάβητης επαφής με τους πολίτες να αναλυθούν οι έξι εθνικές προτεραιότητες για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης, την ενίσχυση του εισοδήματος, τη στήριξη του κοινωνικού κράτους και την παραγωγική ανασυγκρότηση.

Η Ειρήνη Αγαθοπούλου συμμετείχε ως εισηγήτρια, μαζί με τον Νάσο Ηλιόπουλο, εκπρόσωπο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και τον Διονύση Τεμπονέρα, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας, στις ημερίδες του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε Έδεσσα και Νέα Καλλικράτεια και είχε την ευκαιρία να αναλύσει τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για το κυβερνητικό του πρόγραμμα καθώς και να συνομιλήσει με τους πολίτες για τα προβλήματα που διογκώνονται λόγω της ακρίβειας, της ενεργειακής κρίσης, της μείωσης των εισοδημάτων και της δημοκρατικής εκτροπής, καθώς αποτελούν όλα αποτελέσματα της πολιτικής Μητσοτάκη των τελευταίων ετών.

Επίσης, απηύθηνε χαιρετισμό στην ημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που πραγματοποιήθηκε στο Κιλκίς με εισηγήτριες τις Ολυμπία Τελιγιορίδου και Θεοδώρα Τζάκρη, βουλεύτριες Καστοριάς και Πέλλας αντίστοιχα.

Τέλος, η βουλεύτρια Κιλκίς και αν. Τομεάρχισσα Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ συμμετείχε σε φοιτητική εκδήλωση στην Ξάνθη, όπου μέσα στο χώρο του πανεπιστημίου συνομίλησε με τους φοιτητές και τις φοιτήτριες για τα ζητήματα της έμφυλης βίας, των γυναικοκτονιών, της πατριαρχίας και των στερεοτύπων. Με μεγάλο ενδιαφέρον αφουγκράστηκε τις αγωνίες και τα βιώματα των νέων παιδιών και κουβέντιασε μαζί τους για την επίδραση όλων αυτών των ζητημάτων στην καθημερινότητα τους.

Οι ημερίδες αυτές θα συνεχιστούν και τη νέα χρονιά, με σκοπό να γίνουν σε ακόμα περισσότερες περιοχές, για να επικοινωνηθεί το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ όσο το δυνατόν καλύτερα μέχρι τις εκλογές.