Αναζήτηση άρθρων, δελτίων Τύπου, κλπ
Κοινωνική δράση
Κομματική δραστηριότητα
Επίσκεψη σε Ειδομένη και Χαμηλό του Δήμου Παιονίας
14
9
·
2021
13
·
9
·
2021

Τα ακριτικά χωριά του Δήμου Παιονίας, Ειδομένη και Χαμηλό, επισκέφθηκε την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου η βουλεύτρια Κιλκίς, Ειρήνη Αγαθοπούλου. Στη συνάντησή της με την πρόεδρο της τοπικής κοινότητας, κ. Σουπλή Ξανθίππη, τα υπόλοιπα μέλη του τοπικού συμβουλίου και κατοίκους των δύο χωριών, είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τα προβλήματα της περιοχής, όπως αυτά που συνδέονται με την αγροτική και κτηνοτροφική παραγωγή, για την ελλιπή συγκοινωνία της περιοχής καθώς επίσης και τις αγκυλώσεις που δημιουργεί η μετατροπή των νοσοκομείων σε νοσοκομεία «μιας νόσου» προκαλώντας προβλήματα στα άτομα μεγάλης ηλικίας με χρόνια προβλήματα υγείας.

Επίσης, σημαντική αναφορά έγινε στην ανάγκη για περισσότερη αστυνόμευση της περιοχής λόγω της συνεχιζόμενης διέλευσης προσφύγων και μεταναστών καθώς και για τις εκκρεμείς – εδώ και καιρό – αιτήσεις για αποζημιώσεις λόγω των καταστροφών που έχουν προκληθεί από την παραπάνω αιτία.  

Η Ειρήνη Αγαθοπούλου δεσμεύτηκε ότι θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα στους κατοίκους της περιοχής πραγματοποιώντας δια ζώσης συναντήσεις ώστε να έχει διαρκή ενημέρωση για τα προβλήματα της περιοχής και τόνισε ότι θα μεριμνήσει να αναδείξει όσα ζητήματα αναφέρθηκαν στις συναντήσεις.