Αναζήτηση άρθρων, δελτίων Τύπου, κλπ
Κοινωνική δράση
Νεολαία
Επίσκεψη στο Δημοτικό Σχολείο Χέρσου
15
6
·
2021
15
·
6
·
2021

Τη Δευτέρα 14 Ιουνίου η βουλεύτρια ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Κιλκίς, Ειρήνη Αγαθοπούλου, επισκέφτηκε το Δημοτικό Σχολείο του Χέρσου.

Αφορμή για την επίσκεψή της στάθηκε η δωρεά βιβλίων που διέθεσε για τον εμπλουτισμό των τίτλων της Βιβλιοθήκης Ενηλίκων που έχει δημιουργήσει πρόσφατα το Δημοτικό Σχολείο με ενέργειες του Διευθυντή του, κου Γιάννη Τσιτσίμη.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της η κα Αγαθοπούλου γνωρίστηκε με εκπαιδευτικούς του σχολείου και της δόθηκε η ευκαιρία να συζητήσει με τους μαθητές και τις μαθήτριες της Ε΄ και Στ΄ Δημοτικού στα πλαίσια του μαθήματος της Αγωγής του Πολίτη. Μέσα από μια όμορφή κουβέντα στο προαύλιο χώρο, συζήτησε με τα παιδιά για τον κοινοβουλευτισμό στην Ελλάδα, το θεσμό της Δημοκρατίας και τη διαδικασία εκλογής αιρετών προσώπων.

Η βουλεύτρια έμεινε με τις καλύτερες εντυπώσεις από την υποδομή και το περιβάλλον του σχολείου, την οργάνωση της μικρής αυτής εξόρμησης, την υποδοχή που της επεφύλαξαν τα παιδιά, την κατάρτιση που είχαν πάνω στο θέμα και την τυπικότητα που τηρήθηκε σε όλα τα μέτρα για την πανδημία.

Τέλος, η κα Αγαθοπούλου ευχαρίστησε τον Διευθυντή του σχολείου, κο Γιάννη Τσιτσίμη, για την φιλοξενία και ευχήθηκε σε όλους Καλό Καλοκαίρι!