Αναζήτηση άρθρων, δελτίων Τύπου, κλπ
Κοινωνική δράση
Κομματική δραστηριότητα
Συμμετοχή στην εκδήλωση της Αρχιεπισκοπής Αθηνών για την πρόληψη της ενδοοικογενειακής βίας
20
2
·
2023
18
·
2
·
2023

Αποδεχόμενη την πρόσκληση του Ιδρύματος Νεότητος και Οικογένειας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, η βουλεύτρια Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και αν. Τομεάρχισσα Δικαιοσύνης αρμόδια για θέματα Ισότητας, Ειρήνη Αγαθοπούλου, συμμετείχε σε εκδήλωση για την πρόληψη της ενδοοικογενειακής βίας.

Συγκεκριμένα, η βουλεύτρια Κιλκίς συμμετείχε στο στρογγυλό τραπέζι με θέμα “Είναι ο Ορίζοντας της Πρόληψης της Ενδοοικογενειακής Βίας ένα Νέο Κοινωνικό Συμβόλαιο;” μαζί με τον Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως, Τραϊανουπόλεως και Σαμοθράκης, κ. Άνθιμο, την βουλεύτρια της ΝΔ, κ. Όλγα Κεφαλογιάννη, την βουλεύτρια ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, κ. Νάντια Γιαννακοπούλου και τον καθηγητή Εκκλησιαστικής Ιστορίας και Πρόεδρο του Τμήματος Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής Ε.Κ.Π.Α., κ. Δημήτρη Μόσχο.

Η Ειρήνη Αγαθοπούλου συνέβαλλε με την τοποθέτηση της στα ζητήματα που αφορούν την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της κοινωνίας ώστε ο διάλογος που έχει ξεκινήσει στην σύγχρονη θεολογική σκέψη με τους ειδικούς των υπόλοιπων επιστημών να οδηγήσει στην καταπολέμηση της ενδοοικογενειακής βίας αλλά και της βίας γενικότερα. Οι συμμετέχοντες δήλωσαν ότι όλοι μαζί θα συμβάλλουν στην κοινή προσπάθεια συνεχίζοντας τη συνεργασία τους σε πολλαπλά επίπεδα.