Αναζήτηση άρθρων, δελτίων Τύπου, κλπ
Κοινωνική δράση
Νεολαία
Συνάντηση με εκπροσώπους του Α.Ο. Κιλκισιακού και του ΓΑΣ Κιλκίς
16
7
·
2020
15
·
7
·
2020

Η Βουλεύτρια ΣΥΡΙΖΑ Ν. Κιλκίς, Ειρήνη Αγαθοπούλου, συναντήθηκε με εκπροσώπους της νέας διοίκησης του Α.Ο. Κιλκισιακού, τους κ.κ. Μεταλλίδη Λάζαρο, Πρόεδρο, Παπαδόπουλο Ελευθέριο, Γενικό Γραμματέα και Πελίδη Γεώργιο, προπονητή της ομάδας. Επίσης, ακολούθησε συνάντηση με τον Πρόεδρο του ΓΑΣ Κιλκίς, κ. Παπαθεοδώρου Αυγέρη και τα μέλη του συλλόγου κ.κ. Βλάχο Γεώργιο και Τριανταφύλλου Αστέριο.  

Άμεση προτεραιότητα για όλους τους αθλητικούς συλλόγους την δεδομένη χρονική στιγμή είναι η δημιουργία νέων αθλητικών εγκαταστάσεων, προπονητικών γηπέδων και του κολυμβητηρίου, έργα που θα αναβαθμίσουν τα αθλητικά σωματεία της πόλης, με άμεσους ωφελούμενους μικρούς και μεγάλους αθλητές.

Όλοι ανεξαιρέτως διέκριναν την αναγκαιότητα συνεργασίας των φορέων του νομού ώστε να διεκδικήσουν από κοινού την ποιοτική αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων, εκμεταλλευόμενοι όλα τα χρηματοδοτικά εργαλεία που είναι διαθέσιμα (Leader, ΕΣΠΑ κτλ).

Η κ. Αγαθοπούλου, τόνισε το πραγματικό ενδιαφέρον της για τον χώρο του ερασιτεχνικού αθλητισμού και την βελτίωση των συνθηκών άθλησης για όλους τους πολίτες και ζήτησε από τους φορείς να θεωρούν δεδομένη την στήριξη και την  συνεργασία για όλες τις δίκαιες διεκδικήσεις τους, με όποιον τρόπο χρειαστεί.